Već je dobro poznato da je Mono kao jedan od najvećih hrvatskih izvoznika softvera zbog kontinuiranog i stabilnog rasta te novih in-house i klijentskih projekata uvijek u potrazi za pojačanjem. Sada zapošljavamo 10 osoba: web developere, frontend developere te mobile i UI developera. Posao se radi ‘on-site’, iz jednoga od naših ureda u Osijeku.

Ovaj put tražimo ljude s najmanje jednom godinom iskustva za svaku navedenu radnu poziciju – što ne mora biti isključivo formalno radno iskustvo. Važno nam je da nam možeš pokazati svoje radove i kod.

Prije svega, tražimo ambiciozne i proaktivne entuzijaste koje će se uklopiti u naš tim i kulturu tvrtke te jednako doprinositi razvoju naprednih softverskih rješenja u više industrija u kojima radimo (medicina, farmacija, bankarstvo, nekretnine, transport…). Iako je u Monu riječ o timu od gotovo 100 pojedinaca različitih osobnosti, hobija i smisla za humor – predanost poslu svima je zajednička.

Točnije, naši su zaposlenici izuzetno potkovani tehničkim znanjima i vještinama, maksimalno su odgovorni i posvećeni poslu, projektima i klijentima koje imamo na svim kontinentima, vole izazove te generalno teže stalnom učenju i usavršavanju u području novih tehnologija i inovacija (umjetna inteligencija, machine learning, deep learning, data science…). Ne kaže se uzalud za Monovce da su najbolji od najboljih. ;)

O tome, uostalom, svjedoči mnoštvo nagrada i priznanja koje smo nanizali u proteklih 17 godina postojanja i tijekom kojih smo se nametnuli kao jedan od najvećih hrvatskih izvoznika softvera: Hidden Champion, Deloitte Technology Fast 50, The European Business, Zlatna kuna 4x, Microsoft Gold Partner, Clutch 1000 Best B2B Providers, CROMA Menadžer godine… Posebno se veselimo novoj zgradi koju prvi gradimo u budućem IT parku Osijek i koja će nam nakon dugo vremena omogućiti da cijeli tim radi iz istoga objekta.

U nastavku donosimo kratak opis posla za svaku poziciju. Detalji i uvjeti prijave (što konkretno tražimo od kandidata i što konkretno nudimo), nalaze se u pripadajućem linku ispod svakog opisa. Prijave su otvorene do 20. lipnja 28. srpnja 2020.

Web developer

Na ovoj ćeš poziciji raditi na web rješenjima u ASP.NET frameworku uz korištenje programskog jezika C# te s relacijskim bazama podataka poput PostgreSQL-a, kao i na razvoju kompleksnih cloud rješenja za više industrija. Bit ćeš uključen/a u sve aspekte izrade arhitekture, dizajna, razvoja, testiranja i deploymenta naših rješenja.

Prijavi se

Frontend developer

Na ovoj ćeš poziciji raditi na razvoju klijentske funkcionalnosti naših web aplikacija. Kao dio većeg tima, surađivat ćeš s kolegama koji rade backend funkcionalnost na razvoju intuitivnih, brzih i skalabilnih rješenja u JavaScriptu i pripadajućim aplikativnim okvirima.

Prijavi se

UI developer

Na ovoj ćeš poziciji sudjelovati u razvoju korisničkog sučelja i unaprjeđenju korisničkog iskustva naših web aplikacija. Kao dio većeg tima, surađivat ćeš s kolegama dizajnerima i frontendašima u razvoju intuitivnih, brzih i skalabilnih rješenja u JavaScriptu i pripadajućim aplikativnim okvirima.

Prijavi se

Mobile developer

Na ovoj ćeš poziciji raditi na razvoju mobilnih aplikacija za korisnike u većem broju industrijskih niša. Redovno ćeš surađivati s kolegama koji razvijaju backend funkcionalnost naših rješenja te sudjelovati u osmišljavanju, dizajnu, testiranju i održavanju mobilnih rješenja. Radit ćeš u modernim kros-platformskim alatima. Pozicija je trenutačno popunjena, no uvijek nam možeš poslati otvorenu zamolbu i portfolio na posao@mono.hr. :)

Pronalaziš se u tekstu i želiš nastaviti rasti s nama? Jedva čekamo upoznati te! *Napomena: ovo je ažurirana verzija originalnog posta (28. lipnja 2020.).

Više članaka