Objave natječaja za posao postale su naša svakodnevica, samo što u svakom slijedećem tražimo sve veći broj ljudi. Neki novi planovi, projekti i izazovi zahtjevaju da u kratkom roku zaposlimo veći broj kvalitetnih developera, testera i DevOps inženjera, te zajedno s njima nastavimo graditi jednu od najuspješnijih regionalnih tvrtki.

Mono je dobitnik većeg broja domaćih i stranih priznanja i nagrada, te se redovno nalazi u uglednom društvu 50 najvećih hrvatskih IT izvoznika. Uskoro započinjemo izgradnju nove - prve - poslovne zgrade u IT parku Osijek, i paralelno radimo na nekoliko R&D projekata.

Ovaj put smo u potrazi za kandidatima za slijedeće pozicije:

Senior web developer - 4 radna mjesta

Idealan kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ima najmanje 3 godine iskustva u razvoju web aplikacija, dobro poznaje rad sa SQL bazama podataka, i dobro su joj/mu poznati principi agilnog pristupa razvoju softvera. Naravno, može nam pokazati strukturu i kod nekog od svojih rješenja. Prednost je ako ima iskustva u programskom jeziku C# i ASP.NET frameworku, te poznaje JavaScript i neki od njegovih modernijih klijentskih frameworka.

Prijavu za poziciju senior web developera možete podnijeti ovdje.

Junior web developer - 6 radnih mjesta

Kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ne mora imati formalnog radnog iskustva, no mora imati želju za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, te web tehnologijama i protokolima u bilo kojem modernom programskom jeziku. Ovu želju može dokazati implementacijom jednostavnijeg projekta uz korištenje nekih od tehnologija koje su opisane u našem starter kitu.

Prijavu za poziciju junior web developera možete podnijeti ovdje.

Front-end developer - 3 radna mjesta

Naši budući kolege frontendaši dobro poznaju HTML i CSS, a JavaScript i neki od njegovih frameworka (Angular, React) im nisu nepoznanica. Formalno radno iskustvo nije uvjet, iako je prednost.

Prijavu za poziciju frontend developera možete podnijeti ovdje.

Mobile developer - 2 radna mjesta

Osoba koja se prijavljuje na ovu poziciju ima iskustva u razvoju mobilnih aplikacija za iOS i/ili Android platforme uz korištenje nativnih alata. U idealnom slučaju, aktivno se koristi krosplatformskim alatima poput Xamarina, Fluttera ili React Native-a.

Prijavu za poziciju mobile developera možete podnijeti ovdje.

Tester - 2 radna mjesta

Kandidat ili kandidatkinja kakve tražimo je osoba s okom za detalje i barem jednom godinom iskustva u testiranju web i/ili mobilnih aplikacija. Poznavanje alata za automatizirano testiranje, te iskustvo u radu s agilnim metodologijama razvoja i stress/load/performance testovima predstavlja prednost, no nije uvjet.

Prijavu za poziciju testera možete podnijeti ovdje.

DevOps inženjer - 1 radno mjesto

Za ovu poziciju tražimo osobu koja će se baviti povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Idealno, imat će iskustva u izgradnji i održavanju continuous integration, continuous delivery i continuous deployment operacija. Poznavat će Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženja i alate, te imati iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao). Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata naših sustava i platformi.

Prijavu za poziciju DevOps inženjera možete podnijeti ovdje.

Proces selekcije kandidata

Sam proces selekcije je opisan u jednom od ranijih postova, i on se do sada nije bitnije promjenio, iako ga prilagođavamo svakom pojedincu. Za kandidate s iskustvom i referencama ovaj je proces bitno kraći, jer su rezultati njihovog rada jasan pokazatelj kompatibilnosti takvih znanja i vještina s našim potrebama.

Nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.

Važno: sve pozicije podrazumijevaju rad u našim uredima u Osijeku. Trenutno ne nudimo opciju udaljenog rada.

Molimo koristiti gore navedene linkove za prijavu. Ukoliko ne nalazite poziciju sukladnu vašim kvalifikacijama i iskustvu, možete nam poslati prijavu na adresu posao@mono.hr, sva su pitanja i komentari dobrodošli.

Veselimo se susretu s vama!

Više članaka