Mono zapošljava developere i testere
Business | Denis Sušac

Mono zapošljava developere i testere

Wednesday, Jan 30, 2019 • 1 min read
Nakon samo dva mjeseca od objave zadnjeg "velikog" natječaja za zapošljavanje, ponovo tražimo veći broj developera i testera!

Tek što su prošla dva mjeseca od objave našeg zadnjeg natječaja za zapošljavanje 10 developera, novi planovi, projekti i izazovi nam omogućuju da zaposlimo još šest developera i dva testera.

Senior web developer - 2 radna mjesta

Idealan kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ima najmanje 3 godine iskustva u razvoju web aplikacija, dobro poznaje rad sa SQL bazama podataka, i dobro su joj/mu poznati principi agilnog pristupa razvoju softvera. Naravno, može nam pokazati strukturu i kod nekog od svojih rješenja. Prednost je ako ima iskustva u programskom jeziku C# i ASP.NET frameworku, te poznaje JavaScript i neki od njegovih modernijih klijentskih frameworka.

Junior web developer - 2 radna mjesta

Kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ne mora imati formalnog radnog iskustva, no mora imati želju za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, te web tehnologijama i protokolima u bilo kojem modernom programskom jeziku. Ovu želju može dokazati implementacijom jednostavnijeg projekta uz korištenje nekih od tehnologija koje su opisane u našem starter kitu.

Front-end developer - 2 radna mjesta

Naši budući kolege frontendaši dobro poznaju HTML i CSS, a JavaScript i neki od njegovih frameworka (Angular, React) im nisu nepoznanica. Formalno radno iskustvo nije uvjet.

Tester - 2 radna mjesta

Kandidat kakvog tražimo je osoba s okom za detalje i barem jednom godinom iskustva u testiranju web i/ili mobilnih aplikacija. Poznavanje alata za automatizirano testiranje, te iskustvo u radu s agilnim metodologijama razvoja i stress, load i performance testovima predstavlja prednost.

Sam proces selekcije je opisan u jednom od ranijih postova, i on se do sada nije bitnije promjenio, iako ga prilagođavamo svakom pojedincu. Za kandidate s iskustvom i referencama ovaj je proces bitno kraći, jer su rezultati njihovog rada jasan pokazatelj kompatibilnosti takvih znanja i vještina s našim potrebama.

Našim ljudima nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.

Adresa za prijavu je posao@mono.hr, sva su pitanja i komentari dobrodošli.

Veselimo se susretu s vama!