Zapošljavamo developere i dizajnera
Business | Kristijan Horvat

Zapošljavamo developere i dizajnera

Monday, May 27, 2019 • 1 min read
Iako smo od prošle objave natječaja zaposlili 12 ljudi, sada ih tražimo - još toliko.

Iako smo od prošle objave natječaja zaposlili 12 ljudi, sada ih tražimo - još toliko.

Senior web developer - 3 radna mjesta

Idealan kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ima najmanje 3 godine iskustva u razvoju web aplikacija, dobro poznaje rad sa SQL bazama podataka, i dobro su joj/mu poznati principi agilnog pristupa razvoju softvera. Naravno, može nam pokazati strukturu i kod nekog od svojih rješenja. Prednost je ako ima iskustva u programskom jeziku C# i ASP.NET frameworku, te poznaje JavaScript i neki od njegovih modernijih klijentskih frameworka. Sve ostale detalje možete pročitati ovdje.

Junior web developer - 5 radnih mjesta

Kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ne mora imati formalnog radnog iskustva, no mora imati želju za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, te web tehnologijama i protokolima u bilo kojem modernom programskom jeziku. Ovu želju može dokazati implementacijom jednostavnijeg projekta uz korištenje nekih od tehnologija koje su opisane u našem starter kitu. Sve ostale detalje možete pročitati ovdje.

Front-end developer - 3 radna mjesta

Naši budući kolege frontendaši dobro poznaju HTML i CSS, a JavaScript i neki od njegovih frameworka (Angular, React) im nisu nepoznanica. Formalno radno iskustvo nije uvjet. Sve ostale detalje možete pročitati ovdje.

Dizajner - 1 radno mjesto

Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje Adobe CS ili srodnih paketa, dobro poznavanje HTML i CSS tehnologija, te responzivnog pristupa web dizajnu. Poznavanje tipografije i crtačko-ilustrativne vještine su velike prednosti, a sve ostale detalje možete pročitati ovdje.

Kako se ne bismo ponavljali iz godine u godinu, upućujemo vas na ovaj post koji sadrži više detalja o zahtjevima i procesu prijave. Za kandidate s iskustvom i referencama ovaj je proces bitno kraći, jer su rezultati njihovog rada jasan pokazatelj kompatibilnosti takvih znanja i vještina s našim potrebama.

Našim ljudima nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.

Adresa za prijavu je posao@mono.hr i vjerujemo da ćemo i ovaj put pronaći talentirane i ambiciozne kolege koji žele raditi na izazovnim projektima za korisnike širom svijeta.

Veselimo se susretu s vama!