Protekla je godina bila još jedna u nizu vrlo uspješnih za našu tvrtku. Posebno nas raduje brojka od 15 novih kolega koji su tijekom 2016. pronašli mjesto u našem timu. Namjeravamo nastaviti istim tempom, pa najavljujemo otvaranje novih radnih mjesta na više pozicija.

Web dizajner

Tražimo kreativce koji prate trendove u digitalnom dizajnu, poznaju digitalne platforme i formate, te načela UX-a i dizajna korisničkih sučelja.

Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje Adobe CS ili srodnih paketa, dobro poznavanje HTML i CSS tehnologija, te responzivnog pristupa web dizajnu. Poznavanje tipografije i crtačko-ilustrativne vještine su velike prednosti.

Ovo nije prvi put da zapošljavamo kandidate ovoga profila, tako da sve dodatne detalje možete saznati na ovoj stranici.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, molimo da našu adresu pošaljete prijašnje radove (ili linkove na njih) - želimo vidjeti sve vrste dizajnerskih rješenja koja ste do sada radili.

Software developer

U kontinuiranoj smo potrazi za novim kandidatima za poziciju software developera, bez obzira privlači li vas više front-end, back-end, ili se smatrate full-stack developerom.

Kako se ne bismo ponavljali iz godine u godinu, upućujemo vas na prethodni post koji sadrži više detalja o zahtjevima i procesu prijave.

Adresa za prijavu je ista - vjerujemo da ćemo i ovaj put, kao i svaki prethodni, pronaći talentirane i ambiciozne ljude koji žele raditi na izazovnim projektima za korisnike širom svijeta.

Više članaka