CodeCAMP predavanja udruge Osijek Software City su u punom zamahu, te ovim putem želimo najaviti još jedno predavanje u nizu stručnih predavanja i radionica iz područja razvoja i dizajna aplikacija.

Dependency Injection u praksi

Predavanje o Dependency Injection u praksi održati ću 25. veljače u 16:30 u prostoru Coworking-a u BIOS-u. Nakon predavanja predviđena je rasprava otvorenog formata o navedenim praksama i patternima.

Kroz predavanje ćemo saznati kako odabrati Dependency Injection kontejner prikladan za Vašu aplikaciju te se pozabaviti dizajn paternima koji se koriste u izradi softverskih rješenja. Osvrnuti ćemo se i na anti-patterne te učestale pogreške koje se događaju u primjenama DI-a i IoC-a. Predavanje će biti popraćeno praktičnim primjerima u .NET C# baziranim na Ninject DI kontejneru. Na kraju ćemo prokomentirati DI i IoC patterne primijenjene u višeslojnoj arhitekturi.

Preduvjet za predavanje je osnovno poznavanje DI-a i IoC-a, OOP-a. Laptop je opcija te ukoliko želite pratiti primjere bilo bi poželjno imati VS 2013, instalirane NuGet Manager Extension i Git klijent, te otvoren GitHub korisnički račun.

Vidimo se u Coworkingu!

Pozivamo sve zainteresirane developere i dizajnere da prate razvoj CodeCAMP-a i sudjeluju u predavanjima na koje se moguće prijaviti ovdje.

Više članaka