Uvod

Dobro došli na našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, prihvaćate se pridržavati sljedećih uvjeta korištenja, koji zajedno s našom politikom privatnosti reguliraju odnos tvrtke Mono i vas u vezi ovih web stranica.

O nama

Pojam “Mono” ili “mi” odnosi se na vlasnika web stranice čije je registrirano sjedište

Mono d.o.o.
Bihaćka 1d
31000 Osijek
Hrvatska

Naš registracijski broj tvrtke je Tt-03/446-2, a osobni identifikacijski broj tvrtke 99545162665. Izraz “vi” se odnosi na korisnika ili posjetitelja naše web stranice.

Autorsko pravo

Naše su internetske stranice (sadržaj, struktura) zaštićene autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebice imaju sve kopije, prerade, prijevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektroničkim sredstvima. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke Mono. Za svako umnažanje informacija ili podataka, osobito uporabu tekstova ili dijelova teksta ili slika ili bilo kakvo drugo iskorištavanje ili dijeljenje, potrebna je prethodna pisana suglasnost tvrtke Mono. Prava distribucije i umnažanja ima tvrtka Mono.

Odricanje od odgovornosti za internetske stranice trećih

Ove internetske stranice sadrže poveznice na druge internetske stranice koje uređuju treći i čiji nam sadržaj nije poznat. Mi samo omogućujemo pristup tim stranicama, no ne preuzimamo nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.

Ovo odricanje od odgovornosti vrijedi za sve poveznice koje se prikazuju na internetskoj stranici mono.hr te za sav sadržaj internetskih stranica na koje je korisnik usmjeren putem takvih poveznica.

Opće odricanje od odgovornosti

Tvrtka Mono nastoji držati svoje internetske stranice čistima od virusa, ali nije u mogućnosti jamčiti njihovu potpunu odsutnost. Stoga preporučamo da se poduzmu potrebne mjere zaštite od virusa (npr. uporaba antivirusnih programa) prije preuzimanja dokumenata i podataka.

Ovi Uvjeti korištenja regulirani su i tumače se u skladu sa zakonima republike Hrvatske. Ako je neka od odredbi ovih Općih uvjeta korištenja nevažeća ili postane nevažeća, to ne utječe na valjanost preostalih odredbi.