Stvaramo vrhunske proizvode uz vrhunske tehnologije

Želiš raditi u naprednom timu, na izazovnim projektima, za velike klijente diljem svijeta - i stvarati rješenja koja živote mijenjaju na bolje? Zanimaju te cutting-edge tehnologije - umjetna inteligencija i podatkovna znanost? Voliš učiti? Na pravom si mjestu!

Mono sastanak
Mono teambuilding

Tim s velikim T

Tijekom 17 godina ekonomske stabilnosti i neprekidnog rasta, iz tvrtke od nekoliko članova, izrasli smo u veliki tim od približno stotinu developera, dizajnera i testera softvera. Rastemo i dalje!

Iskusni seniori svoja znanja prenose na juniore, ali i studente koje stipendiramo i aktivno mentoriramo na stručnoj praksi, pružajući im priliku za ulazak u naš stalni postav.

Ljudi su naša snaga

Vjerujemo da je ulaganje u znanje, ulaganje u budućnost. Potičemo zaposlenike na usavršavanje i razvoj profesionalnih vještina uz edukacije i certifikacijske programe. Putujemo na konferencije i tehnološke sajmove. Bonusima i drugim pogodnostima nagrađujemo trud i rezultate rada.

Mono meeting Osijek Mini Maker Faire

Dolazak u Mono za mene je bila svojevremena tranzicija u jednu ozbiljnu fazu života koja je donijela brojne izazove, neočekivane mentalne transformacije, i, povrh svega, podlogu za uspješan rad u struci kojom se želim baviti.

Dijana Penić, Software Tester/Business Analyst

Ekipa u Monu prepuna je znanja. Ako imaš neki problem, uvijek se nađe netko tko ima rješenje i spreman je pomoći. Radna atmosfera je opuštena, ali poslu se ozbiljno pristupa. Kada se radi, radi se! Zbog toga je Mono ostvario sve svoje nagrade i uspjehe.

Dino Repac, Software Developer

Iako sam u početku mislio da će mi biti problem balansirati obveze na fakultetu i na poslu, kolege u Monu su imale maksimalno razumijevanja oko doziranja satnice i projektnih zaduženja. Bez obzira na to, već nakon nekoliko mjeseci vidio sam veliku razliku u znanju.

Davor Kolarević, Software Developer

Stalo nam je do tvojeg zadovoljstva

Promičemo balans privatnog i poslovnog života. Želimo da naši zaposlenici budu zdravi i sretni ljudi. Imamo različite hobije. Team buildinzima i druženjima dodatno njegujemo zajedništvo.

Nisi ranoranioc? Nema problema. Dress code? Dođi u onome u čemu se osjećaš najbolje. Radimo punom parom, ali smijeha i dobrog raspoloženja ne nedostaje.

Aktivni smo dionici IT zajednice

(Su)organiziramo i vodimo stručna predavanja, konferencije i edukacije. Surađujemo s osječkim školama i fakultetima – uz ljetne i zimske škole programiranja te studentske prakse. S akademskom zajednicom sudjelujemo u (su)kreiranju studijskih programa.

Počinjemo graditi prvu poslovnu zgradu u budućem IT parku Osijek – novoj poduzetničkoj zoni u gradu čije pokretanje zagovaramo godinama na korist čitave zajednice prema uzoru na svjetske prakse.

DIO community

Ponosimo se našim rezultatima

Godinama smo među 50 najvećih hrvatskih izvoznika softvera. Dobitnici smo brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, među kojima su Deloitte Technology Fast 50, The European Business, Hidden Champion, Zlatna kuna (4x). Našeg je direktora CROMA odabrala za Menadžera godine. Više od 10 godina mi smo i Microsoftov Gold partner. Clutch nas redovito svrstava na popis 1000 najboljih svjetskih B2B providera.

Deloitte HUM-CHROMA European Business Awards Microsoft Gold Partner HGK Zlatna Kuna

Ok, zainteresirali smo te. Što dalje?

Klik na prijavu! Pošalji nekoliko riječi o sebi te priloži primjere koda i opise projekata, ako ih imaš (npr. linkovi na GitHub). Brzo ćemo ti odgovoriti. :)

Ako je neko od radnih mjesta popunjeno, javi nam se s otvorenom zamolbom na posao@mono.hr.

Mono designer

Otvoreni natječaji