Još jedna nagrada stigla je na naše police u IT park. Ovoga puta je to Nagrada Osječko-baranjske županije za gospodarstvo u 2022. godini, koja je direktoru Denisu Sušcu uručena u srijedu na svečanosti u prigodi obilježavanja Dana Županije.

Nagrada Osječko-baranjske županije javno je priznanje koje se dodjeljuje za iznimna ostvarenja u svim djelatnostima - od gospodarstva, preko prosvjete, znanosti i tehničke kultre, do zdravstva i socijalne skrbi. Dodjeljuje se za životno djelo ili za izuzetne uspjehe ostvarene u određenoj djelatnosti u prethodnoj godini.

Nagrada Osječko-baranjske županije, uručenje priznanja Photo: OBŽ

Nagrada za izuzetna ostvarenja u području gospodarskih djelatnosti, koju je je Odbor za priznanja OBŽ-a namijenio Monu, dodjeljuje se za:

  • naročito uspješno organiziranje rada i poslovanja te uvođenje suvremenih metoda u ekonomsko-tehnološki postupak, unapređivanje stručnih i razvojnih službi i druga dostignuća čija je posljedica povećanje proizvodnje ili drugi pozitivni efekti
  • ostvarivanje značajnih radnih i poslovnih rezultata od osobitog interesa za unapređenje gospodarstva i jačanje gospodarske osnove Županije (značajno povećanje izvoza)
  • uspješnu primjenu znanosti i suvremenih dostignuća u praksi, izradu naročito uspjelih projekata, postupaka, inovacije i druga izuzetna ostvarenja koja pridonose unapređivanju i razvoju područja u kojem su ostvarena
  • ostvarivanje drugih natprosječnih rezultata u odnosu na srodne organizacije u grani na razini države.

Nagrada Osječko-baranjske županije, uručenje priznanja Photo: OBŽ

Čestitke svim laureatima!

Želiš raditi s nama? Pogledaj naše natječaje ili pošalji otvorenu zamolbu na posao@mono.hr.

Više članaka