Natječaje za posao zbog stalnog rasta tvrtke imamo otvorene gotovo pa kontinuirano. Međutim, svi koji nas pratite, znate da oni kojima tražimo nove kolege na netehničkim/nedeveloperskim pozicijama nisu česti. Jedan od njih je i ovaj, za project managera, koji objavljujemo prvi puta. Ne propusti priliku.

Mi smo…

Mono, full-service software development tvrtka iz Osijeka. Nedavno smo napunili 18. godina; i danas smo jedni od vodećih hrvatskih izvoznika softvera u cijeli svijet. Iza nas su stotine vrhunskih projekata te zadovoljnih klijenata na svim kontinentima i u različitim branšama. Našem uspjehu svjedoče brojne domaće i međunarodne nagrade. Aktivno smo uključeni u rast i razvoj lokalne IT i akademske zajednice. Jedni smo od pokretača udruge Osijek Software City, a ove jeseni postajemo i prvi stanari budućeg regionalnog tehnološkog središta - IT parka Osijek. Za sve su ovo zaslužni naši ljudi, tim od 100 developera, business analysta, project managera, dizajnera i testera - čiji dio možeš postati i ti!

Što ćeš raditi kao PM?

Project manager u Monu na prvoj je crti komunikacije s klijentom. Vodit ćeš projekt i upravljati timom kojemu ćeš jasno i cjelovito prenositi klijentove zahtjeve. U skladu s klijentovim potrebama postavljat ćeš ostvarive ciljeve te u suradnji s developerima definirati opseg poslova i rokove. Pratit ćeš napredak svojega tima te ćeš klijenta redovito izvještavati o ostvarenim rezultatima. U opisu tvojih zaduženja je i analiza poslovnih zahtjeva, procesa i tijekova podataka. Zbog specifičnosti posla, radit ćeš u pravilu iz jednoga od naših ureda u Osijeku.

Koji su uvjeti prijave?

  • najmanje 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima (vođenje malih i/ili srednje velikih timova; poželjno u IT-u i srodnim branšama)
  • poznavanje različitih software development metodologije (Agile, Scrum)
  • odlične komunikacijske i prezentacijske vještine neophodne u svrhu komunikacije s klijentima i timom
  • izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • izražene organizacijske sposobnosti
  • odgovornost, temeljitost i prilagodljivost tvoje su vrline
  • timski duh i samostalnost u radu kada je potrebno
  • želja za stalnim učenjem i usavršavanjem u području novih tehnologija.

Što ti nudimo?

Kod nas ti nikada neće biti dosadno.
Radit ćeš na uzbudljivim, a često i izazovnim projektima, za velike klijente, okružen/a iznadprosječno talentiranim timom. Razvoj na osobnoj i profesionalnoj razini nešto je što se u Monu podrazumijeva. Taj razvoj, naravno, prati konkurentna plaća i napredovanje, za što baš svatko ima priliku. Na tebi je koliko ćeš ulagati u sebe i unaprjeđenje posla, a na nama je da ti omogućimo izvore učenja te da to i nagradimo. Zato su kod nas uz povišice, božićnice, jubilarne i druge prigodne nagrade, redoviti i izdašni bonusi za radne rezultate.
U našim uredima vlada opuštena radna atmosfera uz minmimum hijerarhije - što znači da je i upravljački dio tvrtke uvijek spreman izdvojiti vrijeme za tebe. Premda je zbog pandemije koronavirusa unazad godinu dana, uz stručne evente, nešto teže realizirati i kvalitetan team building; takvi su događaji inače nezaboravni i jamčimo njihov povratak čim to zdravstvene prilike dopuste. P.s., posao je na ugovor na neodređeno.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš slanjem CV-a do 5. lipnja 2021. na posao@mono.hr ili ovdje. Istekom navedenoga roka možeš nam poslati otvorenu zamolbu - a koja, ako nas oduševiš, vrlo brzo može rezultirati zaposlenjem. Zato nemoj se ustručavati javiti nam se bilo kada. :)

Ostale natječaje, za software developere, dizajnere i testere, potraži ovdje ili na sljedećem linku.

Sretno!

Više članaka