European Business Awards je prestižno poslovno natjecanje kojim se prepoznaje i nagrađuje izvrsnost i inovativnost u tvrtkama koje djeluju unutar Europske Unije.

Ovo je prva godina u kojoj i hrvatske tvrtke sudjeluju u konkurenciji za najbolju tvrtku u 10 kategorija. Mono se natječe u kategoriji “The Growth Strategy of the Year”, kao primjer najbolje prakse u organskom rastu i razvoju. Nakon osvajanja Zlatne kune županijske HGK u 2012, i Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe 2013 u 2013., prošle smo godine proglašeni nacionalnim prvakom u izboru EBA, i tako nominirani s još 30-ak izvrsnih europskih tvrtki za europskog prvaka u ovoj kategoriji. Unutar nacionalnih okvira, našli smo se u dobrom društvu Degordiana, DOK-INGa, IN2, Orbico grupe, OTP banke i Zagrebačke banke.

Ovo je faza natjecanja u kojoj trebamo vašu pomoć. Naime, svaka od tvrtki koja sudjeluje u natjecanju snimila je kratak video prilog kojim se predstavlja i iznosi razloge zbog kojih bi trebala ući u društvo najboljih. Glasovi posjetitelja odlučuju o jedinstvenom nacionalnom pobjedniku, dok žiri za to vrijeme odlučuje o pobjednicima unutar kategorija. Naš video možete pogledati ovdje, kao i glasati unosom e-mail adrese u polje pored njega - sve se adrese provjeravaju kako ne bi došlo do manipulacije glasovima. Ukoliko smatrate da radimo dobar posao, molimo vas da odvojite nekoliko minuta za glasanje. Hvala na podršci!

Ostale novosti

Vaše mišljenje nam je važno!

comments powered by Disqus